2020-09-14

Наказ про організацію роботи закладу в умовах встановленої "червоної зони"


Н А К А З
85
11 вересня 2020 року                                                                    с.Лисиничі
Про організацію роботи закладу
в умовах встановленої
«червоної зони»

На виконання Наказу відділу освіти Пустомитівської адміністрації від 11.09.2020 р. № 213 «Про організацію роботи закладів освіти району в умовах встановленої «червоної зони», у звʹязку із встановленням у Пустомитівському районі «червоної зони», з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19,

НАКАЗУЮ:

1.     Продовжити освітній процес у КЗ ПРР «Лисиничівський ЗЗСО І-ІІ ст.» з 14 вересня 2020 року  з використанням технологій дистанційного навчання.
2.     Заступнику директора з навчально-виховної роботи КЗ ПРР «Лисиничівський ЗЗСО І-ІІ ст.»:
2.1  Розробити графік роботи кожного працівника з 14 вересня 2020 року, враховуючи обсяг та зміст (для педагогів).
2.2  Запровадити моніторинг захворюваності учнів закладу та надавати результати моніторингу у відділ освіти щоденно до 10:00 год.
2.3  Забезпечити використання засобів індивідуального захисту, антисептиків та дезінфекційних засобів, контроль за прибиранням та щоденною дезінфекцією приміщень закладу, поверхонь у місцях спільного перебування працівників, що забезпечують організацію дистанційного навчання на робочому місці.
3.     Педагогам закладу:
3.1  До 12.09.2020р. розробити та надати заступнику директора з навчально-виховної роботи форму та зміст роботи на період дії «червоної зони», починаючи з 14 вересня 2020 року.
3.2  Учителеві інформатики Радьку О.М. розмістити накази «Про організацію дистанційного навчання в КЗ ПРР «Лисиничівський ЗЗСО І-ІІ ст.»  та «Про організацію роботи працівників закладу» на блозі закладу до 14.09.2020р.

В.о.директора закладу                                         Л.С.Дуда

Немає коментарів:

Дописати коментар

Опитування батьків чи їхніх законних представників щодо згуртованості педагогічного колективу

Опитування батьків чи їхніх законних представників щодо згуртованості педагогічного колективу